Theehuys Polderzicht in aanbouw in de Zuidpolder

BARENDRECHT – De familie Leeuwenburg hoopt begin 2017 ‘Theehuys Polderzicht‘ te kunnen openen in de Zuidpolder van Barendrecht. Maandag 11 juli ging de eerste paal de grond in. Dit moment kwam later dan gehoopt omdat de, inmiddels afgegeven bouwvergunning, nog even op zich liet wachten.

Heipaal nummer 1 werd de grond in geslagen. Met flinke klappen en veel kabaal ging de paal 18 meter de grond in. Natuurlijk maakten we dit feestje compleet met koffie en versgebakken cake“, zo schrijft de familie op Facebook.

Bouw

Inmiddels gaat Theehuys Polderzicht langzaam maar zeker ‘de hoogte in’: het wapeningsijzer ligt op zijn plek en de fundering is gestort. “Er is ook al goed te zien dat het Theehuys op een terp komt te staan. Zo is het straks vanuit alle kanten van de Zuidpolder duidelijk herkenbaar. De komende weken zal er maar mondjesmaat gewerkt worden omdat we toch midden in de bouwvak zitten.

Theehuys Polderzicht

In het theehuis kunnen Barendrechters en recreanten uit de Zuidpolder langs komen voor een kopje koffie/thee en wat lekkers. In de toekomst kun je ook voor een high tea bij het theehuis terecht. In het theehuis wil de familie zoveel mogelijk gebruik gaan maken van biologische en streekproducten, uiteraard ook van hun eigen tuinbouwbedrijf.

De artikelfoto is gemaakt op zaterdag 6 augustus 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »