Veel kinderactiviteiten bij drukbezochte Zuidpolderdag Barendrecht 2015

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Vrijdag 21 augustus 2015) werden er een groot aantal activiteiten georganiseerd in de Zuidpolder. ‘s Ochtends was er een huifkartocht en wandelexcursie voor senioren. Vanmiddag (Vrijdag 21 augustus 2015) was het tijd voor de kinderen tot 16 jaar om te genieten van alle activiteiten met het heerlijke zonnige weer.

De activiteiten vonden plaats bij De Kleine Duiker, Land van Leeuwenburg en het Barend Bos. De locaties konden snel worden bereikt dankzij de huifkar die de hele dag tussen de drie locaties heeft gependeld.

Spelen

Honderden kinderen hebben vanmiddag (Vrijdag 21 augustus 2015) gebruik gemaakt van de activiteiten. Het ging van goudklompjes zoeken tot popcorn maken en van slapoten tot natuur proefjes. Het goudklompjes zoeken was zelfs zo populair dat alle verstopte schatten al voor het einde van de middag waren gevonden. Gelukkig kon er ook nog worden gekozen om de speurtocht te gaan doen.

De scouting organiseerde een survival en uiteraard kon er ook nog worden gespeeld in en rond het water van het Barend Bos. Bij De Kleine Duiker was het een komen en gaan van kinderen in kano’s en kon er een poging worden gewaagd om de bullseye te raken bij het boogschieten.

Avond

Vanavond om 19:00 uur gaat de gratis Skatenight van start bij De Kleine Duiker. Aanmelden is niet nodig, verzamelen bij de parkeerplaats van De Kleine Duiker. De route is ongeveer 12km lang en eindigt ook weer bij De Kleine Duiker. Tegelijkertijd start er bij De Kleine Duiker een mini G-Voetbaltoernooi.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »