Sportgala: Binnenland Dames 1 sportploeg van het jaar (Barendrecht, 2014-2015)

BARENDRECHT – [Foto’s + Fotoalbum] Vanavond (Maandag 16 februari 2015) werd in Theater Het Kruispunt voor de 38e keer het Barendrechtse Sportgala gehouden. De avond werd om acht uur geopend door een dansgroep van het Albeda Dans College. Alle genomineerden van het sportgala en hun presentaties zijn in dit artikel terug te lezen. Zowel aan de winnaars als genomineerden: Van harte gefeliciteerd!

Ad Kooimans presenteerde het evenement namens de gemeente in Theater het Kruispunt. In totaal werden in 8 categorieën prijzen uitgereikt. Sportwethouder Lennart van der Linden reikte de prijs uit aan de Sportman van 2014. “Wat vooral heel leuk is tijdens een Sportgala is dat je met elkaar terugblikt op de mooie sportmomenten en de goede prestaties. Dat is niet alleen leuk, het stimuleert en motiveert ook enorm. Ik ben enorm trots op zoveel Barendrechts talent!

Winnaars

De winnaars (in volgorde van uitreiking) in iedere categorie zijn geworden:

  • Sport vrijwilliger van het jaar: Jan Kooiman (Kantinebeheerder, BVV Barendrecht)
  • Sportbestuurder van het jaar: Leo van den Adel (Basketbal, Dames 1 Binnenland)
  • Meest veelbelovende sporter van het jaar: Romy Hijnen (kickboxen)
  • Meest veelbelovende sportploeg: CAV Energie Meisjes estafetteploeg (CAV Energie)
  • Senioren sporter van het jaar is geworden: Christine Beukem (ZPBarendrecht)
  • Sportvrouw van het jaar: Aukje van Belkum (waterpolo, ZVL/BAM)
  • Sportman van het jaar: Nigel Melker (Autorace)
  • Sportploeg van het jaar: CBV Binnenland Dames (Basketbal)

De Jos Vis wisselbokaal werd dit jaar iets anders uitgereikt. De prijs is een initiatief van de presentator van eerdere jaren, Jos Vis. Dit jaar heeft de gemeente Barendrecht de prijs aan Jos Vis zelf uitgereikt, dit voor zijn jarenlange inzet voor de (promotie van) sport in Barendrecht: een echte topsporter.

Onder dit artikel staat een selectie van alle foto’s. Een volledig fotoalbum met meer foto’s van de avond (uitreikingen, pauze, podium, achteraf) is hier te bekijken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »