5-mei: "Wipeout zone" stormbaan op het gemeentehuisplein in Barendrecht

BARENDRECHT – Het beloofd nu al een spektakel te worden op het gemeentehuisplein. De werkgroep ‘Vier 5 mei’ heeft op dinsdag 5 mei een vijftal onderdelen uitgezet waar je met jou team aan kan deelnemen.

Tobbedansen, ooit populair op televisie, is één van de vijf onderdelen van de spectaculaire ‘Vier 5 mei Vijfkamp’

WipeOut!

Maar liefst 30.000 liter water staat garant voor fantastische waterballetten, spetter- en klauterpartijen. Deelnemers en toeschouwers kunnen volop genieten van de onderdelen met als hoogtepunt de spectaculaire WipeOut Sweeper. Er is die middag ook een gevarieerd muziek programma op het plein. Bovendien is er het  Vijfkampterras voor het publiek dat de deelnemers komt aanmoedigen.

De volgende onderdelen staan op het programma:

  • Big red balls (bekend van het TV programma WipeOut)
  • The Sweeper (eveneens bekend van WipeOut)
  • Tobbedansen
  • “Natte voeten!”: Breng zoveel mogelijk water naar de andere kant, óver een mat op het water
  • Take-Over (stormbaan)

Inschrijven

Inschrijven voor de vijfkamp kan alleen per team van 5 personen, plus een teamcaptain. Minimumleeftijd is 16 jaar. Snel inschrijven is noodzakelijk wanneer je dit spektakel niet wil missen. Deelname kost 50 euro  per team, te voldoen bij inschrijving. Brandweer en EHBO is aanwezig, doch deelname is voor eigen risico.

Teambuilding

Zijn uw werknemers niet verplicht vrij op deze dag? Mogelijk kunt u deze dag aangrijpen voor teambuilding. Neem deel aan de vijfkamp met uw personeel. […] Wat is er nou leuker dan je collega’s kletsnat van de tobbedansbaan te zien komen!

Meer bijzonderheden op de website van de werkgroep: vier5mei.com

« | »