Rabobank plaatst nieuwe geldkiosk aan de Windsingel, ook tijdens en na nieuwbouw op de Rabobank locatie

BARENDRECHT – Er liggen plannen voor nieuwbouw op de Rabobank locatie aan de Windsingel/Binnenlandse Baan. De Rabobank geeft aan dat ‘de huidige dienstverlening gedurende de sloop en bouw blijft bestaan‘. Geld opnemen en storten blijft mogelijk.

Dit zal mogelijk worden gemaakt door het plaatsen van een (tijdelijke) geldkiosk, vergelijkbaar met het gebouwtje dat voorheen langs de Portlandse Baan stond (maar na een plofkraak is weggehaald). De kiosk aan de Windsingel wordt in vergelijking wel groter en heeft ook een binnenruimte.

Geldkiosk

Voor in ieder geval de komende vijf jaar mag de Rabobank een ‘geldkiosk’ plaatsen tegenover de huidige pinautomaat. De kiosk komt op de plek waar nu parkeerplaatsen zijn in de hoek van de Maasstraat met de Windsingel. Wanneer de geldkiosk precies wordt geplaatst is nog niet bekend.

De kiosk komt voor een stukje op gemeentegrond te staan, de bank moet daarvoor een huurovereenkomst met de gemeente sluiten.

Naar aanleiding van eerdere berichtgeving over nieuwbouw op de Rabobank locatie bleek dat mensen zich zorgen maakten over de beschikbaarheid (en het mogelijke verdwijnen) van de pinautomaat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »