Nieuwbouwplan ‘Singelstaete’: 26 appartementen op Rabobank locatie aan de Windsingel

BARENDRECHT – Aan de Windsingel in Barendrecht wil een ontwikkelaar 26 appartementen gaan bouwen, een complex van 4 verdiepingen hoog. Dit nieuwbouwproject, genaamd ‘Singelstaete’, moet op de plek komen waar nu het Rabobank-pand staat. Ontwikkelaar U-build Ontwikkeling draagt, in overleg met de gemeente Barendrecht, zorg voor dit project.

U-Build: “De projectorganisatie hecht veel waarde aan het informeren van de omwonenden in een vroeg stadium. Om die reden vond er op woensdag 24 januari jl. een informatieavond plaats in het pand van de Rabobank aan de Windsingel. Tijdens deze avond zijn de aanwezigen op de hoogte gesteld van de plannen, inclusief de uitstraling van de appartementen en de verdere procedures. Tevens was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de ontwikkelaar, bouwer, architect en de gemeente.

In juni staat de verkoop gepland. De start voor de bouw staat vooralsnog gepland in januari 2019.

Artikelfoto: Huidige Rabobank pand aan de Windsingel, links bovenin: Concept ontwerp door U-Build, archiect: De Roon ArchitectenBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »