RET Tram, lijn 25, Carnisselande (OV, Openbaar Vervoer)

BARENDRECHT – Vanaf zaterdag 28 april tot en met zondag 20 mei rijden er geen trams in Carnisselande. De RET voert in deze periode werkzaamheden uit aan het spoor. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7:00 en 19:00 uur. “Sporadisch ook later in de avond en nacht“, aldus de RET. Ook buiten deze tijden rijden er geen trams.

Tramlijn 25 zal gedurende deze volledige periode in beide richtingen worden vervangen door een pendelbus tussen Carnisselande en Breeplein. De pendelbus begint bij de halte aan de Carnisserbaan, halte: “Vaanpark / IKEA” (thv Middeldijk).

Pendelbus

De pendelbus (lijn 725) rijdt vanaf de Carnisserbaan via de Zuidersingel, Avenue Carnisse, Noordersingel en Carnisser Baan richting de Vrijenburgweg. De haltes zijn op de hoek van de Zuidersingel met de Avenue Carnisse (dichtstbijzijnde halte als vervanging voor Middeldijkerplein), hoek van de Avenue Carnisse met de Noordersingel, op de Carnisser Baan thv de Groningseweg en op de Carnisserbaan thv de Aciahout (vlak voordat de bus de brug over gaat).

De RET geeft aan dat de frequentie en vertrektijden nagenoeg gelijk zullen zijn aan die van de tram. Wel moeten reizigers rekening houden met de extra overstap en een langere reistijd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »