Nieuwe vrijwilligers bij Home-Start BAR project: Hulp in opvoeding aan jonge gezinnen

BARENDRECHT – Het Home-Start BAR project heeft weer een aantal nieuwe vrijwilligers. Met groot enthousiasme volgden deze ervaren ouders een interne cursus ter voorbereiding op hun taak. Deze cursus werd afgesloten met de uitreiking van een certificaat door dhr. Johan van Wolfswinkel, wethouder te Barendrecht en mevrouw Angelique Nijssen, beleidsadviseur bij de BAR-organisatie.

Beiden gaven aan de werkwijze van Home-Start erg te waarderen en er veel vertrouwen in te hebben dat ook deze nieuwe vrijwilligers een zinvolle bijdrage zullen gaan leveren aan jonge gezinnen. Voor de vrijwilligers is het fijn dat zij zich gesteund weten vanuit de deelnemende gemeenten.

Home-start

Home-Start biedt gratis laagdrempelige (opvoedings)steun aan gezinnen met minimaal één kind onder de zeven jaar in de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Home-Start BAR wordt uitgevoerd door CJG Rijnmond. Voor meer info kunt u terecht op www.home-start.nl of bij de coördinator van Home-Start BAR, Jeanette Dekker. (06-35124547/home.start.BAR@cjgrijnmond.nl)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »