31ste Barendrechtse Kunstmarkt in de Oude Dorpskern

BARENDRECHT – De 33ste editie van de Barendrechtse Kunstmarkt zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 juni 2018. De organisatoren: Jo Polak en René Baan zijn alweer bezig met de organisatie van de 33ste editie: “De Barendrechtse Kunstmarkt is een begrip in Barendrecht en ver daarbuiten.

Ook dit jaar is voor de locatie Dorpsstraat/Doormanplein en rondom de Dorpskerk gekozen: “Vorig jaar is deze locatie goed bevallen. Deze plek sluit goed aan bij de sfeer van het evenement. Ook de zaal “De Ontmoeting” zal weer worden gebruikt.

Kunstenaars

Ook de kunstenaars zijn heel tevreden over de nieuwe locatie. Dit blijkt ook wel uit het aantal inschrijvingen dat nu al binnen is. Maar ook een flink aantal nieuwe deelnemers die nog nooit eerder op de Barendrechtse Kunstmarkt te vinden zijn geweest hebben zich aangemeld. We kunnen nu al zeggen dat veel kunst van hoge kwaliteit te verwachten valt.“, aldus de organisatie.

Op de website, Facebookpagina en op Instagram is al werk van de deelnemers te zien. Totaal zullen ongeveer 70 kunstenaars uit heel Nederland deelnemen. Inschrijven is nog steeds mogelijk via de website: barendrechtsekunstmarkt.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »