Groenhaag langs Sweelincklaan in de maak om zicht op autoverkeer te ontnemen

BARENDRECHT – [Foto’s] Werklieden zijn deze week begonnen met het plaatsen van de aan omwonenden beloofde groenhaag met geluidsscherm langs de Sweelincklaan. Doordat de Harmonielaan (onderdoorgang A29) volgend jaar wordt opengesteld zal het verkeer op de Sweelincklaan flink gaan toenemen volgens de berekeningen.

De groenhaag is hoofdzakelijk bedoeld om het zicht op het autoverkeer te ontnemen, maar heeft voor omwonenden van de Sweelincklaan ook een geluiddempend effect.

Groenhaag

Op dit moment worden de hekwerken nog geïnstalleerd op het stuk grond tussen de autoweg en het fietspad. Gemeente Barendrecht: “Er wordt een haag tegenaan geplant van ongeveer 1.00m tot 1.20m hoog” Deze werkzaamheden zouden nog voor het eind van het jaar moeten worden uitgevoerd. Het volledige hekwerk, van de Bachlaan tot de Voordijk, moet morgen (Vrijdag 9 december 2016) of aanstaande maandag gereed zijn.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »