Oproep: Organiseer jij een Serious Request actie in Barendrecht?

BARENDRECHT – Vrijdag 18 december gaat de actie Serious Request van radio 3FM weer van start. Drie DJ’s sluiten zich zes dagen op in het Glazen Huis, tijdens en voorafgaand aan deze periode worden er door het hele land acties georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel.

Acties

BarendrechtNU is op zoek naar mensen die een actie organiseren in Barendrecht. Misschien kunnen wij jou dan helpen om een groter publiek te bereiken of juist jouw resultaten te laten zien. Dus ben of ken jij iemand die dit jaar een grote óf kleinere Serious Reuqest actie organiseert in Barendrecht, laat dan van je horen via het contactformulier of mail jouw verhaal direct naar nieuws [@] barendrechtnu.nl. Ga je iets met veel mensen organiseren, laat het dan op tijd weten.

Bekijk hier een aantal van de acties van vorig jaar: cupcakes bakken, acties op scholen en een zwem en schaatsmarathon.

Doel

Serious Request zet zich dit jaar in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Zie ook: SR15: “Zes uur van het Houten Hok” in Inge de Bruijn ZwembadBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »