Zwembad

BARENDRECHT – Op zaterdag 19 december 2015 organiseert de open water wedstrijd Heerjansdam voor de eerste keer de “Zes uur voor het Houten Hok”. Deze 6-uurs zwemmarathon is de opvolger van de HHH Nachtmarathon en start om 18:00 uur in het Inge de Bruijn Zwembad in Barendrecht.

Er zal worden gezwommen voor het goede doel van Serious Request 2015 (SR15). Deze actie zet zich dit jaar in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Voor iedereen

Het is voor iedereen mogelijk deel te nemen aan de zwemmarathon: zwemmers, waterpoloërs, triatleten en recreanten met een passie voor zwemmen zijn van harte welkom. Een team kan ook bestaan uit een mix van zwemmers van meerdere verenigingen. Aanmelden kan per team van 8 personen. Meer informatie en aanmelden kan via contactpersonen Thommy Nickel  (thommynickel [@] gmail.com) en Fer Versteeg (F_versteeg [@] yahoo.com). Er is plaats voor 30 teams verdeelt over 6 banen.

Sponsoring en prijzen

Het startgeld van elk team bedraagt € 100,00 en komt ten goede aan het doel van Serious Request, daarnaast kunnen teams zich laten sponsoren door derden. De organisatie heeft voor meerdere klassementen prijzen ter beschikking gesteld. Zo zijn er prijzen te winnen voor de teams met de grootst afgelegde afstand, het hoogste sponsorbedrag en de meest ludieke sponsor actie.

Loterij

De organisatie wil tijdens de wedstrijd een loterij organiseren. Hier zijn echter wel prijzen voor nodig: “Zelf zijn wij al druk bezig met het zoeken naar prijzen voor de loterij, maar willen daarnaast de teams vragen of zij ook kunnen kijken of zij prijzen voor de loterij ter beschikking kunnen stellen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »