ZPB's 'Put' officieel geopend, binnenkort ook met buitenzwembad?

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Zwem en waterpolovereniging Barendrecht heeft vanavond (Donderdag 24 september 2015) het vernieuwende clubhuis ‘De Put’ officieel in gebruik genomen. Met een luide slinger aan de bel boven de bar werd dit moment officieel bekrachtigd door de nieuwe clubvoorzitter Sjoerd Feenstra. Wethouder Lennart van der Linden liet daarbij nog weten dat het college inmiddels serieus onderzoek doet naar de komst van een buitenbad bij het Inge de Bruijn zwembad.

De Put

Nadat er de afgelopen tijd hard is gewerkt aan het leeghalen én opnieuw inrichten van het clubhuis werd deze vanavond (Donderdag 24 september 2015) officieel geopend. ZPB leden hebben de afgelopen weken al gebruik kunnen maken van het nieuwe clubhuis. Vanavond (Donderdag 24 september 2015) werd er tevens een nieuw sponsorcontract ondertekend voor de komende drie jaar. Synergist B.V. is de kledingsponsor voor dames 1 en eServiceware B.V. zal de kleding voor heren 1 sponsoren. Dit zijn beide software/automatiseringsbedrijven.

Er werd dank uitgesproken aan alle partijen die deze verbouwing mogelijk hebben gemaakt door inzet en sponsoring en in het bijzonder het Rabobank Coöperatiefonds en de leden van de (geheime) verbouwingscommissie; Sander van der Made, Maurits Butter, Richard Schoenmaker en Kirsten van der Hoek.

Buitenzwembad

Wethouder Lennart van der Linden (o.a. sport) was ook aanwezig bij de opening. Hij kon de club nog niets beloven over de komst van een buitenbad. Lennart: “Wat ik wel kan toezeggen is dat we echt serieus aan het onderzoeken zijn om hier een buitenzwembad aan te leggen. En als we dat willen doen, dan willen we dat op zo’n breed mogelijk inzetbare manier doen, niet alleen voor recreatie maar ook voor sport en voor waterpolo.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »