Afval loont Barendrecht

BARENDRECHT – Barendrecht doet mee aan de Wecycle-inleveractie voor afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste). U kunt als inwoner vanaf 5 oktober 2015 e-waste inleveren en hiermee punten sparen. Hiermee maakt de Voedselbank kans op een cheque van € 1.000,- én maakt u zelf kans op mooie prijzen. De actie loopt tot en met 31 december.

Sparen via uw smartphone

U kunt punten sparen door op het afvalaanbiedstation of bij één van de drie filialen van Afval loont uw e-waste in te leveren. Wanneer u op één van deze locaties bent, gaat u met uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren en klikt u op ‘check in’. Via GPS wordt uw locatie herkend en spaart u punten. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner winnen een sponsorcheque van € 1.000,- van Wecycle. De gemeente schenkt deze dan aan de Voedselbank te Barendrecht.

Enquête

Als u deelneemt aan de actie kunt u ook meedoen aan het tevredenheidonderzoek over het afvalaanbiedstation. Hiermee verdubbelt u direct uw punten voor het goede doel. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail vindt u een link naar de enquête.

Doel van de actie

Doel van de inleveractie is om het inleveren van vooral kleine elektrische apparaten en spaarlampen te stimuleren. Al het e-waste dat wordt ingeleverd op het afvalaanbiedstation of Afval loont, laat Wecycle optimaal recyclen. Door recycling blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Inleverpunten

Afvalaanbiedstation: Londen 15, Barendrecht

Filialen Afval loont:

  • Maasstraat 30, Barendrecht
  • Voordijk 273, Barendrecht
  • Kruising Hudighaven-Van der Vormhaven, Barendrecht

Kijk voor meer informatie op www.wecycle.nl/inleverenBekijk hier meer artikels uit de categorie Milieu« | »