Beachsoccer wedstrijden 11:50 - 12:50, Doormanplein Barendrecht 2013

BARENDRECHT – In het weekend van 19, 20 en 21 juni organiseert Jongerenwerk Barendrecht ook dit jaar weer Beach Barendrecht. De vrijdagavond (19 juni) staat in het teken van Beachvolleybal, zaterdag vindt er een Beachsoccer toernooi plaats en op zondag Beachhandbal.

Beach Clinics

Vrijdag overdag zullen er diverse clinics aan middelbare scholieren worden gegeven op het ‘strand van het Doormanplein‘. Vanaf drie uur worden er door de Buurtsportvereniging gratis diverse Beach sport clinics gegeven voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Beachvolleybal (AFGELAST!)

Op vrijdagavond is er tussen 19.00 en 21.30 een beachvolleybaluitdaging voor sportverenigingen en sportaanbieders. Tijdens deze uitdaging nemen diverse sportverenigingen in tweetallen het samen en tegen elkaar op. Ieder tweetal speelt samen in verschillende samenstellingen. De sportvereniging die over de gehele avond de meeste punten scoort mag zichzelf een jaar lang de beste sportvereniging/aanbieder op het Barendrechtse zand noemen!

Beachsoccer

Op zaterdag 20 juni is er van 10.30 uur tot 18.00 uur het beachsoccer toernooi. Een team bestaat uit 4 veldspelers en 2 wissels. Ze zullen gedurende de dag hun wedstrijden spelen op het Doormanplein. De inschrijven voor dit toernooi zijn inmiddels vol.

Zie ook de foto’s en video van vorig jaar: Beach Soccer toernooi

Beachhandbal

Op zondag vindt er een Beach handbal toernooi plaats, dit is in samenwerking met de plaatselijke handbal vereniging Savosa. Zij verzorgen van 12.00 uur tot 18.00 uur een aantal wedstrijden op het veld.

Zie ook de foto’s en video van vorig jaar: Beach Handbaltoernooi op het Doormanplein

Alle info is terug te vinden op de website van Jongerenwerk Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »