Santa Run: Kerstmannen en vrouwen rennen door centrum Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 13 december organiseert Rotary Barendrecht voor de 2de keer de SantaRun Barendrecht tijdens het WinterFeest Barendrecht. Om 13:30 worden jij en je vrienden, klasgenootjes of sportteam verwacht in je kerstman pak. Natuurlijk zijn bekenden ook weer van harte welkom om je aan te moedigen!

SantaRun

Om 13:30 begint de warming up op het Doormanplein en daarna gaat de SantaRun van start. Tijdens deze loop lopen we langs het hospice op de Voordijk, het goede doel van deze loop. Om uiterlijk 14:30 verwachten wij iedereen terug op het Doormanplein voor een lekker warm drankje en versnapering.

Even voor half drie zullen er prijzen worden uitgereikt. Er zijn 3 bekers te winnen voor de bedrijven, verenigingen of instellingen met het hoogst aantal deelnemers.

Na afloop is er tijd en ruimte om nog even lekker te genieten van het Winterfeest. Of je het nu warm krijgt van de gezellige muziek, een ‘hug’ van de Kerstman of van de warme damp van het echte stoomtreintje dat heen en weer rijdt; er is voor ieder wat wils.

Aanmelden

Deelname kost voor volwassenen € 12,50 en voor kinderen onder de 13 jaar €10,00 per persoon. Daarvoor krijg je dan een heus Kerstmannenpak met baard, een medaille bij de finish en een lekker drankje! Inschrijven voor de Santarun Barendrecht 2014 kan sinds vandaag (Zaterdag 8 november 2014) via deze website.

Voor scholen is er een apart programma met een sponsorloop.

Stichting Hospice Barendrecht

De opbrengst van de sponsorloop komt ten goede aan Stichting Hospice Barendrecht. Het hospice biedt zorg aan mensen in de laatste periode van hun leven, met liefdevolle aandacht en gastvrijheid voor familieleden. Voor meer info zie ook: hospicebargemeenten.nl of barendrecht.rotarysantarun.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »