The Hunt Barendrecht: 60 jongeren op de vlucht voor politie en handhaving

BARENDRECHT – Vorig jaar vond in de zomer voor het eerst ‘The Hunt’ plaats in Barendrecht. The Hunt is een actief spel waar jongeren (12 t/m 17 jaar) uit handen proberen te blijven van politie en handhaving. Binnen een bepaald gebied zijn drie stempelposten gestationeerd waar jongeren verplicht moeten langskomen zonder gepakt te worden.

De activiteit was vorig jaar al direct zeer populair en de inschrijvingen waren heel snel vol. Vanaf maandag 13 mei om 16:00 uur kunnen jongeren zich weer inschrijven voor de tweede editie van The Hunt op vrijdag 7 juni om 17:30 uur. De start is weer bij BLOK0180 (Haarspitwei, Barendrecht) en de activiteit duurt tot ongeveer 20:30 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf morgen (Maandag 13 mei 2024) via de website van KijkOpWelzijn. Dit kan alleen per persoon, niet samen met een vriend(in) en ook niet met een groep. Alleen jongeren tussen de 12 en 17 jaar mogen zich aanmelden, de organisatie houdt zich hier strikt aan: Ben je net te jong of net te oud, dan kan je helaas niet meedoen.

De inschrijving sluit zodra de activiteit vol zit. Vol is ook echt vol, je kunt je dan nog wel inschrijven voor de wachtlijst, let op: ook de wachtlijst heeft een limiet. Zodra er een plekje vrij komt, wordt de eerste op de wachtlijst benaderd.

Wat je nodig hebt om je in te schrijven is het volgende:

  • Voornaam, achternaam
  • Geboortedatum
  • E-mail & telefoonnummer
  • Postcode & huisnummer

Activiteit

Het doel van deze activiteit is de band tussen jongeren en politie/handhaving te versterken. Zij zijn er niet alleen om boetes uit te schrijven en vingertjes te wijzen maar zij zijn er ook voor de jongeren als zij vragen hebben of in een lastige situatie zitten. Hieronder lees je de spelregels van The Hunt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »