Truckrun Barendrecht 2013

BARENDRECHT – Zaterdag 1  juli gaat de jaarlijkse Truckrun weer van start. Om 12:00 uur zullen 125 trucks, met aan boord in totaal 200 deelnemers met een verstandelijke beperking, starten met de 3 uur durende rondrit door Barendrecht.

Wil jij langs de route naar de deelnemers gaan kijken, zwaaien of terug toeteren (dat vinden ze leuk!)? Of juist op tijd met je auto de drukte voor zijn? Dan heeft BarendrechtNU morgen (Zaterdag 1 juli 2017) een oplossing voor je: Volg de locatie van de stoet live via de Truckrun kaart.

UPDATE: Foto’s en video Truckrun Barendrecht 2017

Truckrun Live

Vanaf 12:00 uur kun je op deze pagina zien waar de Truckrun naartoe gaat en waar ze precies rijden in Barendrecht. De locatie van de eerste wagen van Verkeersregelaars Barendrecht wordt live doorgestuurd naar de kaart op de website. Uiteraard word je via de website ook met foto’s op de hoogte gehouden van de start van de Truckrun.

Het volgsysteem is de afgelopen dagen, na overleg met de organisatie, als spontaan idee ontwikkeld door BarendrechtNU. Het betreft een experiment waarbij iedere 5 – 20 seconden een nieuwe locatie te zien moet zijn op de kaart. Het is daarbij niet nodig om de pagina te verversen, de kaart toont automatisch nieuwe updates. De technologie wordt tijdens de Truckrun voor het eerst echt in gebruik genomen. Mocht er iets fout gaan, probeer dan de pagina te verversen.

Programma Truckrun 2017

Stichting Truckrun Barendrecht organiseert sinds 2011 een jaarlijks terugkerend evenement. Een rondrit door Barendrecht waarbij mensen (jong en oud) met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen.

Vanaf 9.00 uur
Aankomst en aanmelding chauffeurs, hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst.
Vanaf 9.30 uur Aankomst en aanmelding bijrijders, hier ontvangt iedere deelnemer een lunchpakket en consumptiebonnen voor een hapje en een drankje bij terugkomst.
12.00 uur Start Truckrun. Het startschot zal dit jaar gelost worden door de burgemeester van de gemeente Barendrecht, de heer J. van Belzen en de directievoorzitter van de Rabobank, de heer M. van Tour.
Vanaf 12.30 uur Zangduo Anita en Ed zullen de achterblijvers op terrein voorzien van een spetterend optreden.
+/- 15.00 uur
Optreden van Peter Meijer
Feestelijke binnenkomst van de trucks
Na het genot van een hapje en een drankje op het terrein, kunnen de dansschoenen aan en kunnen we gaan genieten van de onderstaande optredens:
15.30 uur Optreden van Tom Haver
16.00 uur Optreden van Peter Meijer
16.30 uur Prijsuitreiking van de mooist versierde truck
17.00 uur Optreden Anita en Ed.
18.30 uur Afsluiting

 Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »