Fietsenstalling station Barendrecht (Stationsweg, Barendrecht)

BARENDRECHT – Op de openbare weg rondom het NS-station staan sommige fietsen langdurig gestald. Binnenkort verwijdert de gemeente deze fietsen, omdat zij niet opgehaald worden. “Aangezien het niet duidelijk is wie de eigenaar is, beschouwen wij de fietsen als een gevonden voorwerp”, aldus de gemeente.

Heeft u daar al langere tijd een fiets staan? U kunt deze tot en met 15 augustus weghalen. Ziet u iemand fietsen verwijderen rondom het NS-station en twijfelt u of dit iemand van de gemeente is? Vraag diegene om een legitimatie. De gemeentemedewerkers kunnen zich legitimeren.

Opslag fietsen

De fietsen worden 3 maanden opgeslagen aan de P.C. Hooftstraat in Ridderkerk. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 14 0180. Van fietsen die na 3 maanden niet door de eigenaar zijn opgehaald, doen wij afstand. Voorwaarden ophalen Wanneer u de verwijderde fiets gaat ophalen, moet u bewijzen dat de fiets van u is. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een passende fietssleutel of een aankoopbewijs mee te nemen. Verder moet u uw legitimatiebewijs laten zien.

« | »