Archieffoto Truckrun 2016 met route Truckrun

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag (1 juli) zal om 12:00 uur het startschot worden gegeven van de jaarlijkse Truckrun, ook wel de leukste file van het jaar genoemd voor de deelnemers. De stoet vrachtwagens vertrekt vanaf Hillfresh via de Gebroken Meeldijk.

Bekijk hier de volledige route van de Truckrun Barendrecht 2017.

Startschot

Het startschot zal worden gegeven door burgemeester van Belzen en Matthé van Tour (sponsor Rabobank). Samen met alle bezoekers en de achterblijvers zullen zij de trucks uitzwaaien. De vrachtwagens worden rond 15:00 uur terug verwacht op het terrein, uiteraard worden de deelnemers hier feestelijk onthaald. In de tussentijd zullen er optredens plaatsvinden op het startterrein én in (heel) Barendrecht kun je regelmatig flink wat getoeter horen van alle vrachtwagens. De toegang tot het terrein is gratis, maar uiteraard kan er ook langs de route naar de deelnemers worden gezwaaid.

Truckrun

De Truckrun is hét evenement waar mensen met een beperking meerijden als bijrijder in een echte vrachtauto langs een 40 kilometer lange route, dwars door Barendrecht en waar hun plezier voorop staat. “File rijden was nog nooit zo leuk!“, zo zegt de organisatie.

Vanwege wegwerkzaamheden in Barendrecht heeft de organisatie van de gemeente te horen gekregen dat er dit jaar niet via de Harmonielaan/onderdoorgang A29 kan worden gereden. In plaats daarvan rijden de vrachtwagens vanuit Rhoon door over de Carnisserbaan richting de GROEN rotonde. Via de Kilweg zullen ze terugkeren richting het centrum van Barendrecht.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »