Kerstboomverbranding langs de Portlandse Baan

BARENDRECHT/RHOON – Op donderdag 5 januari 2017 zal de brandweer om 19.30 uur de kerstboomstapel langs de Portlandse Baan in brand steken. Dit zal gebeuren op het grasveld bij de grens Barendrecht/Rhoon thv de eilanden Amber en Kwarts.

De kerstboomverbranding wordt verzorgd (en veilig gehouden) door de vrijwilligers van brandweer Albrandswaard. Ieder jaar weer komen er honderden mensen af op de metershoge vlammen.

Kerstbomen inleveren

Op donderdag 5 januari 2017 kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur uw kerstboom/bomen inleveren tegen een vergoeding van € 0,50. Om te zorgen dat uw boom wordt meegenomen voor de kerstboomverbranding kan dit aan de Portlandse Baan in Portland (ter hoogte van de hondenuitlaatplek).

Het is ook mogelijk de kerstboom een dag eerder in te leveren op elf locaties in Barendrecht, maar deze bomen worden niet naar de kerstboomverbranding gebracht.

Zie ook de foto’s en video van vorig jaar: Kerstboomverbranding langs de Portlandse BaanBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »