Lokaal fonds voor Barendrecht viert eerste jaar

BARENDRECHT – Op dinsdag 8 november viert het Lokaal fonds voor Barendrecht haar eerste jaar in de openbare jaarvergadering. In november 2015 lanceerde het bestuur dit vrijwillige initiatief voor het verbinden van mensen en organisaties in Barendrecht tijdens een druk bezochte Kick Off evenement.

UPDATE 4 nov: “Het bestuur van het Lokaal fonds van Barendrecht laat weten dat zij helaas door omstandigheden haar Jaarvergadering van 8 november aanstaande niet kan laten doorgaan. Dit willen ze komende tijd goed maken door direct contact met de aanmelders en verschillende doelgroepen te leggen. Mocht u hierover vragen hebben, laat het dan via communicatie [@] lokaalfondsvoorbarendrecht.nl weten.

Sindsdien is er veel gebeurd en het bestuur wil haar relaties en geïnteresseerden graag op de hoogte brengen over wat samen met andere Barendrechters is gerealiseerd. Het Lokaal fonds voor Barendrecht laat zien hoe Barendrecht alweer een beetje mooier is geworden. En ze nodigt iedereen uit om mee te denken over toekomstige projecten. Want dat de stichting in een behoefte voorziet is duidelijk, maar om de koers uit te stippelen voor de toekomst vraagt ze betrokkenheid en inbreng van Barendrechtse inwoners en ondernemers.

Je bent welkom op dinsdag 8 november a.s. in “De Ontmoeting” (naast de Dorpskerk). Inloop vanaf 19.45 uur, start 20.00 uur. Graag aanmelden via communicatie [@] lokaalfondsvoorbarendrecht.nl

Foto: Kickoff bijeenkomst november 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »