Jan Smit opent vernieuwde Pearle: Honderden fans op de Middenbaan

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De winkel van de Pearle Opticiens aan de Middenbaan is afgelopen week in rap tempo gesloopt en in zijn totaliteit opnieuw ingericht: de muur, vloer, het plafond en de volledige inrichting werden vernieuwd. De opening van deze winkel werd vanmiddag (Zaterdag 22 oktober 2016) verricht door niemand minder dan Jan Smit.

De zanger knipte om half vier samen met Donna, de jongste telg van de Donkervoort familie, het rode lintje door waarna de winkel officieel was geopend. Eigenaresse Nicole Donkervoort was zichtbaar trots op de nieuwe winkel.

Pearle

In het uur na deze opening zijn de honderden fans, waarvan enkelen zich uren daarvoor al op de Middenbaan hadden verzameld, met de Volendamse zanger op de foto geweest. Het groepje fans dat vooraan stond in de rij kwam uit Vlaanderen. Al deze bezoekers kregen direct na het fotomoment een uitgeprint exemplaar mee naar huis.

Niet iedereen wilde in de lange rij gaan staan en namen genoegen met een selfie van het Pearle reclamebord met Jan Smit erop. De zanger vertrok tegen vijf uur zoals hij ook arriveerde: via de achterzijde van het pand. De echte fans die nog een glimp wilden opvangen van de zanger waren dan ook vlug naar de achterkant van de winkel gehold. Vrijwilligers van Buurtpreventie hebben ondersteuning geboden bij het begeleiden van de grote hoeveelheid mensen in de rij.

Jan Smit staat vanavond (Zaterdag 22 oktober 2016) op het podium in Ahoy voor zijn ‘Elfstedentour’.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »