Crowdfund-actie voor Kunstexpress, Atelier Céramique sponsort

BARENDRECHT – Het Lokaal fonds voor Barendrecht start een crowdfund-actie voor aanschaf van schorten en schilderezels voor de Kunstexpress Barendrecht. Atelier Céramique sponsort het ophangsysteem.

Kunstwerken

De Kunstexpress Barendrecht verhuist van locatie Aksent Bachlaan naar het Middeldijkerplein in Barendrecht. Om daar een nieuwe start te maken diende de Kunstexpress een aanvraag in bij het Lokaal fonds voor Barendrecht. Schorten en schilderezels zijn nodig om de cliënten creatieve kunstwerken te laten maken. Solid Soil en GroenLinks Barendrecht sponsoren dit project. Leveranciers van de spullen geven korting. Ook Atelier Céramique, op internet bekend onder de naam kunstplaza.com, sponsort door een bijdrage en advies te geven aan het ophangsysteem en verfmaterialen. Eigenaar Dirk van Beest bezocht de oude locatie aan de Bachlaan om mee te kunnen denken in het benodigde ophangsysteem. Samen met de bestuursleden Peter Jongenotter en Jannie de Vlaam sprak hij met de kunstenaars en hun begeleiders en bekeek hun kunstwerken.

Voor het resterende deel van het project startte het Lokaal fonds voor Barendrecht een crowdfund-actie. Speciaal voor mensen die aangaven geen grote bijdrage te kunnen geven, maar projecten van het Lokaal fonds wel willen steunen. Vanaf € 7,50 kunt u al een donatie doen. Met uw bijdrage maken de cliënten van Kunstexpress straks weer mooie kunstwerken.

Foto: Sponsor Dirk van Beest van Atelier Céramique bezoekt oude locatie KunstexpressBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »