Politieauto (Centrum Barendrecht)

BARENDRECHT – Vannacht (Maandag 18 maart 2024) rond 02.30 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Alblas in Barendrecht. Vier mannen bedreigden het gezin, maar slaagden er niet in om buit te maken. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Tijdens de overval lagen alle zeven bewoners, waaronder een minderjarige te slapen. Eén van de slachtoffers werd wakker terwijl er een vuurwapen op hem gericht werd. De overvallers vroegen hem om geld en kostbare bezittingen. Het slachtoffer is geslagen waarop zijn vrouw wakker werd. Haar gil om hulp schrok de verdachten af waardoor zij op de vlucht sloegen. De vier verdachten zijn weggereden in een wit/grijs voertuig.

De politie komt graag in contact met getuigen die meer hebben gezien, gehoord of andere informatie hebben die het onderzoek verder kan helpen: “We zijn ook op zoek naar bewoners in de buurt van de Alblas met bewakings- of deurbelcamera’s. We roepen hen op om die beelden met de politie te delen zodat we de daders kunnen vinden.

« | »