Groenmedewerkers aan de Punter bestolen van bladblazer en heggenschaar

BARENDRECHT – [Video] Op vrijdag 29 juli zijn op klaarlichte dag op de Punter in Barendrecht twee machines vanaf een aanhangwagen gestolen. De machines worden gebruikt voor het onderhoud van openbaar groen. De politie heeft vandaag (Donderdag 10 november 2022) melding gemaakt van de diefstal en beelden van de dief gedeeld.

Die vrijdagmorgen rond 11 uur waren werknemers van GKB voor de gemeente Barendrecht bezig met het onderhoud van het openbare groen. Hiervoor hadden zij verschillende machines bij zich. Deze machines, waaronder een bladblazer en heggenschaar van het merk Stihl, lagen op een aanhangwagen. Toen zij rond 11:30 uur bij de aanhangwagen terugkwamen waren deze twee machines verdwenen. Uit later onderzoek bleek dat de spullen door een blanke man rijdend in een kleine zwarte auto zijn gestolen.

Vragen

Wie herkent de verdachte op de beelden of wie herkent de auto. Het is ook mogelijk dat de verdachte heeft geprobeerd om de spullen te verkopen en bent u benaderd of wellicht de koper. Kortom heeft u informatie over deze diefstal bel dan met de politie. Alle hulp is welkom. Bel 0900-8844.  Anoniem kan ook via 0800-7000.


« | »