Auto botst tegen boom in bocht van de Sweelincklaan

BARENDRECHT – Even voor vier uur vanmiddag (Dinsdag 10 augustus 2021) is een automobilist tegen een boom langs de Sweelincklaan aangereden. De rechter voorzijde van de auto schampte de boom en raakte in een slip. Zo’n 20 meter verderop kwam het voertuig tot stilstand.

Politie en ambulance kwam met spoed ter plaatse. In de auto zaten een vrouw en een kind, ze zijn beiden nagekeken door een medewerker van de ambulance. Voor zover bekend zijn er geen ernstige verwondingen opgelopen en betrof het een eenzijdig ongeval.

Botsing

Op het wegdek van de Sweelincklaan waren de remsporen zichtbaar na het ongeval. Vanaf een beschadigde boom rechts van de weg tot het stilstaande voertuig. Door de botsing zijn de airbags in het voertuig afgegaan. Het voertuig raakte dermate beschadigd aan de voorzijde (o.a. schade aan de bumper en vloeistoflekkages) dat een bergingsbedrijf ter plaatse is gekomen om het voertuig af te voeren.

Tijdens de afhandeling van het ongeval heeft de politie het verkeer langs het ongeval geleid. De Sweelincklaan is zo’n 10 minuten volledig afgesloten geweest om het voertuig te kunnen wegtakelen.

« | »