Vrachtwagen neemt niet bestaande sluiproute Dierensteinweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De Dierensteinweg is al enige tijd moeilijk bereikbaar in verband met de aanleg van een verkeersplein. Sinds maandag is de Dierensteinweg in zijn geheel afgesloten en wordt verkeer naar de Bongerd omgeleid via een tijdelijke weg: een vrachtwagenchauffeur had daar vanochtend (Woensdag 11 september 2013) zo zijn eigen idee over.

Een vrachtwagen die vanochtend (Woensdag 11 september 2013) rond half negen de omleidingsroute richting de Bongerd wilde nemen heeft daarbij een verkeerde inschatting gemaakt. De vrachtwagen reed een modderig grasveld in, in plaats van de aangelegde geasfalteerde weg. Omdat een zware vrachtwagen en drassig terrein niet zo goed samen gaan, stond de vrachtwagen zo’n 15 meter verderop helemaal klem in de modder.

Het heeft nog een uur geduurd voordat de vrachtwagen door een berger uit de modder werd getrokken. De vrachtauto is behoorlijk vies geworden, maar leek geen schade te hebben opgelopen. Gedurende het wegtrekken van de vrachtwagen was ook de omleidingsroute kort niet te gebruiken voor het overige verkeer.

Tip via: @PatrickKoedoot
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »