Live: Doorkomst Roparun teams Barendrecht

BARENDRECHT – Vanochtend (Maandag 25 mei 2015) om kwart voor tien is het eerste Roparun team Barendrecht binnen gewandeld: Team Cegeka van de Parijs route. Team NNN stond een half uur later als tweede team (eveneens uit Parijs) op het gemeentehuisplein van Barendrecht. Rond dat moment kwam ook het eerste team uit Hamburg Barendrecht binnen: Team CEVA Logistics. Kortom: De Roparunners komen eraan!

Live foto’s

Volg vandaag (Maandag 25 mei 2015) via BarendrechtNU Live de doorkomst met Twitter foto’s van supporters langs de route.

Samenkomst routes Parijs en Hamburg

De teams uit Parijs komen via de Heinenoordtunnel en het Kilpad naar de 3e Barendrechtseweg. Op de kruising van de Kilweg/3e Barendrechtseweg/Leedeweg sluiten de teams uit Hamburg zich hierbij aan. De Roparunners gaan vervolgens via de Barendrechtseweg, gemeentehuisplein, Dorpsstraat (Doormanplein), Voordijk door de wijk Vrijenburg richting de finish in Rotterdam.

Verkeer

Tot 22:00 kan er niet worden geparkeerd op gemeentehuisplein, Doormanplein en in de Dorpsstraat. Het kruispunt 1e Barendrechtseweg, Binnenlandse Baan, Schaatsbaan is tot vanavond (Maandag 25 mei 2015) 20:00 afgesloten voor autoverkeer.

« | »