Tientallen nieuwe auto's bij Autoshow aan het Havenhoofd (Carnisselande, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 6 september 2014) vindt de 7e editie plaats van de Autoshow aan het Havenhoofd. Gedurende de dag (tot 17:00) kunnen bezoekers bestaande en nieuwe modellen auto’s bekijken. De specialisten van de autodealers zijn aanwezig om u te informeren over de auto’s.

Autoshow

Volvo Mobility-Centre viert met een royale stand haar veertigjarig jubileum als Volvo-dealer in de regio. BMW is present met de nieuwe volledig elektrische BMW i3 en verkeersschool Peter Brugge promoot met zijn nieuwe lesauto zijn verkeersschool.

De organisator, het Barendrechtse Akse Automotive Advies, heeft tien autobedrijven bereid gevonden om hun medewerking aan deze nieuwe autoshow te verlenen. De autodealers showen vandaag (Zaterdag 6 september 2014) tientallen nieuwe auto’s.

Naast de bekende nieuwe modellen van 2014 en 2015, ligt de nadruk dit jaar op de zogenaamde e-voertuigen, voertuigen met elektrische of hybride aandrijvingen en de auto’s met ‘groene’ milieulabels A en B.

Primeur: Nieuwe Twingo

Het nieuwe model Renault Twingo is vandaag (Zaterdag 6 september 2014) voor het eerst te bekijken op het Havenhoofd. De auto is speciaal voor deze autoshow naar Barendrecht gebracht om als primeur tentoongesteld te worden.

Carnisse Veste

Vandaag ook bij winkelcentrum Carnisse Veste: Special Kids Day
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »