Feestelijk onthaal voor deelnemers Rolstoelvierdaags Laurens De Elf Ranken (Carnisselande, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Deelnemers van de rolstoelvierdaagse voltooiden gisteren (Donderdag 28 augustus 2014) de laatste wandeling. Afgelopen maandag (25 augustus) gingen ze van start en gisteravond (Donderdag 28 augustus 2014) werden ze feestelijk onthaald met een muzikaal optreden voor de ingang van Laurens De Elf Ranken aan het Middeldijkerplein.

Afgelopen week maakte de groep, bestaande uit ongeveer 15 rolstoelers met begeleiding, dagelijks een rondje door Carnisselande. Bij de rolstoelvierdaagse gaat het erom dat de bewoners van de verzorgingshuizen, begeleiders, vrijwilligers en wijkbewoners er een gezellig samenzijn van maken. Na afloop van iedere wandeling werd er dan ook gezamenlijk een kopje koffie en thee gedronken. Gisteravond (Donderdag 28 augustus 2014) ontvingen ze daarnaast een presentje en de vierdaagse medaille.




Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »