Actiefoto's: ZPB maakt op het nippertje gelijkspel tegen MNC Dordrecht

BARENDRECHT – [Actiefoto’s] Heren 1 van ZPB Barendrecht speelde gisteravond (Zaterdag 14 februari 2015) in het Inge de Bruijn zwembad de jaarlijkse streekderby tegen MNC Dordrecht (eredivisiewedstrijd). Het Barendrechtse team maakte een vliegende start door snel op 2 punten voorsprong te komen. Deze voorsprong werd echter in de minuten daarna weer gelijk getrokken tot 2 – 2.

Achtervolgen

De thuisploeg laat de heren uit Dordrecht vervolgens een paar punten uitlopen en pas bij 7-7 komen de teams weer op gelijke stand. Het wordt nog 8-8, maar vervolgens loopt ZPB continue achter MNC aan: 8-9, 9-9, 9-10, 9-11, 10-11, 11-11 en 11-12.

Laatste 20 seconden

De 11-12 wordt gemaakt met nog twee en halve minuut op de klok. Vervolgens gaat het nog ruim 2 minuten duren voordat ZPB de gelijkmaker weet te maken. De Bruijn zorgt 20 seconden voor het eind voor de gelijkmaker: 12-12. Beide teams zullen het met één punt moeten doen.

Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)