The Flying Shuttle, badminton (2016/2017)

BARENDRECHT – Zondag 4 december 14.00 uur start de 2e fase handhaving Ere-divisie tegen Victoria uit het Limburgse Hoensbroek. In de voorronde ging de winst naar The Flying Shuttle uit Barendrecht. Het zal een felle strijd worden want de ploeg uit Limburg zal uit zijn op revanche.

The Flying Shuttle moest zo als verwacht genoegen nemen met een plaats in de handhavingspoule. Zes teams gaan uitmaken wie zich kan handhaven in de Ere-divisie. Deze ploegen ontmoeten elkaar in een uit- en thuiswedstrijd. De verwachting is dat Roosterse de favoriet is en de andere ploegen aan elkaar gewaagd zijn.

The Flying Shuttle heeft in de eerste fase wat blessures gekend en ook de afwezigheid van het Belgische talent Elias Bracke was van invloed, maar hij zal meer inzetbaar zijn in de komende wedstrijden. Jeannette van der Werff is zo goed als hersteld. Met de blessure van Stephan Branderhorst is het nog even afwachten. Mocht Stephan nog niet wedstrijd fit zijn dan zal Ruben Kweekel een waardige vervanger zijn!

« | »