Volleybal Spirit Meisjes A en Heren 4 Kampioen!

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag (21 april) zijn de laatste reguliere wedstrijden van het volleybal seizoen geweest. In deze laatste week zijn er twee teams kampioen geworden: Heren 4 en Meisjes A.

In de eerste helft van het seizoen was meisjes A al kampioen geworden in de 2e klasse en zijn ze gepromoveerd naar de eerste klasse.

En nu aan het eind van de tweede helft van het seizoen speelden ze in de eigen Vrijenburgpoort om het kampioenschap in de 1e klasse. Het spande er enorm om of ze wel kampioen zouden worden. Zij stonden op een tweede plaats op vier punten achter op de nummer één. De meiden moesten dus deze wedstrijd dus met 4-0 winnen om vijf winstpunten te pakken en op de eerste plaats te eindigen. Voor een in grote getale opgekomen publiek speelden ze tegen MA uit Krimpen een prachtige pot, met setstanden van 25-7, 25-13, 25-11 en 25-9. Deze standen toont wel het overwicht van de Spirit meiden aan.

De oude getrouwen van Heren 4 spelen op een doordeweekse trainingsavond hun competitiewedstrijden. Dit Heren 4 is een geroutineerd vriendenteam, dat al jaren in de bovenste regionen van de tweede klasse spelen. En dit jaar als kampioen van deze klasse eindigden. Zij promoveren komend seizoen naar de eerste klasse.

De trainingen van de zaalvolleybal gaan nog door tot de eerste week van juni. Als U een keer mee wilt komen trainen, meldt U zich dan via de website van Spirit aan: cvv-spirit.nl. Ook het beachvolleybal bij Spirit op de velden aan de Bongert is weer gestart. Ook daarvoor kunt U informatie vinden op de website en zich hiervoor opgeven.

« | »