Eerste tafeltennis teams Taveba sterk begonnen aan competitie

BARENDRECHT – De eerste teams van tafeltennis vereniging Barendrecht (TAVEBA) zijn sterk begonnen aan de competitie. Het eerste seniorenteam speelt in de hoogste afdelingsklasse. Ton Meulmeester, Dik Barendrecht, Dennes Wijers en Silvester Zuur hebben van de eerste 4 wedstrijden, 3 wedstrijden gewonnen. Hierdoor staan ze nu op een mooie tweede plaats in de competitie. Ondanks dat ze in het najaar zijn gepromoveerd naar de hoogste klasse spelen ze toch mee om de bovenste plaatsen.

Het eerste jeugdteam van Taveba is ook goed begonnen aan de competitie. Dit team speelt in de hoogste landelijke jeugdklasse. Afgelopen zaterdag wonnen Bart-Jan Boudestein, Nick de Jonge en Dennis Roggeveen met 4-6 in de uitwedstrijd tegen 21-up uit Rotterdam. Met 2 overwinningen en 1 nederlaag in de eerste 3 wedstrijden staat Taveba nu op een mooie 3e plaats.

Riederpoort

De eerstvolgende wedstrijden zijn zaterdag 11 maart 2017. Alle jeugdteams spelen dan thuis in de sporthal Riederpoort tegen Hotak’68. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Het eerste seniorenteam zal hun eerste thuiswedstrijd in sporthal Riederpoort spelen op zaterdag 18 maart 2017 om 15.30 uur. Meer informatie over de teams en de verenigingen is te vinden op taveba.nl.

Foto: Taveba jongens 1

« | »