Twee GVB heren teams Nederlands Kampioen

BARENDRECHT – Gisteren (Zaterdag 14 november 2015) zijn 2 teams van de herenselectie GV Barendrecht Nederlands kampioen geworden tijdens de Nationale Team Cup (NTC) in Alphen a/d Rijn!

Tijdens het NTC mag een team bestaan uit 5 turners, waarvan er max. 4 op een onderdeel mogen uitkomen. De beste 3 scores tellen.

Niveau 11

Eerst begon het team bestaande uit Tim, Lars, Nils en Micha op niveau 11. De jongens turnden een goede wedstrijd en stonden gedurende de gehele wedstrijd boven aan. Met maar liefst 9,75 punten voorsprong op nummer 2 hebben zij een geweldige wedstrijd geturnd.

Niveau 10

Daarna was het de beurt voor het tweede team, bestaande uit Bram, Thijs en Daan. Björn was helaas geblesseerd. Zij turnden op niveau 10 en hadden 2 weken geleden in Beekbergen in de voorselectie al 24 andere teams verslagen. De beste 12 traden vandaag (Zondag 15 november 2015) aan in Alphen. Na 3 onderdelen, vloer, voltige en ringen stond het team op een 6e plaats. Na sprong en brug waren ze opgeklommen naar de 2e plaats met 3 punten achterstand.

In een zenuwslopende laatste ronde hebben de jongens laten zien dat ze terecht de voorronde gewonnen hadden: Met 4,75 punten voorsprong werden ook zij Nederlands kampioen teamturnen.

14 november 2015 Alphen a/d Rijn

Posted by Herenselectie GV Barendrecht on zondag 15 november 2015

« | »