CBV Binnenland Heren 1 (Basketbal)

BARENDRECHT – Het herenbasketbalteam van Aarnoudse Binnenland is door kledingleverancier Star by GL voorzien van nieuwe wedstrijdkleding. Afgelopen week reikten de eigenaren van hoofdsponsor Aarnoudse transportmiddelen, Bart en Stefan Aarnoudse, de tenues uit aan de voltallige herenselectie.

Het team van coach Vitas Kazanakovas is erg blij met de nieuwe wedstrijdkleding. Het gaat bovendien goed met de Barendrechtse hoofdmacht, het team staat momenteel op een gedeelde eerste plaats in de promotiedivisie, de hoogste amateurklasse in Nederland.

Wedstrijd

Op zaterdag 19 december a.s. speelt CBV Binnenland heren 1 om 20.15 uur in de eigen sporthal de Driesprong tegen medekoploper Red Giants (Meppel). Het doel van de Barendrechters is om ook dit jaar weer voor het kampioenschap te gaan. De afgelopen 6 jaar stond Aarnoudse-Binnenland maar liefst 5 keer in de finale en wist 1 keer landskampioen te worden.

Aarnoudse

Aarnoudse Transportmiddelen is al meer dan 50 jaar specialist in interne transport- en opslagmiddelen, zoals steekwagens, rolcontainers, palletwagens, magazijnwagens, trappenklimmers, verhuismateriaal, werkplaatsinrichting, drempel- en oprijplaten en veel meer.

Team

Staand (van links naar rechts): Sander Trommelen (10), Richard Maxwell (11) Jasper v.d. Adel (12), Gillian Boldewijn (13), Wander van Baalen (14), Patrick Frimpong (15), Jochem van Maanen, Vitas Kazanakovas (coach). Stefan Aarnoudse (Sponsor), Bart Aarnoudse (Sponsor). Zittend: Sjoerd van Vilsteren (4), Yasalde Fernandes Paz Costav(5), Peter v.d. Stelt (6), Martijn van Noordenne (7), Floris de Jong (8), Niels Plieger (9)

« | »