Huldigingen tijdens nieuwjaarsreceptie bij Schietsportvereniging De Vrijheid

BARENDRECHT – Tijdens de op vrijdagavond 4 januari gehouden nieuwjaarsreceptie zijn een aantal leden van Schietvereniging de Vrijheid in het zonnetje gezet. Een bestuurder van de K.N.S.A. (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie) kwam voor één van hen speciaal naar Barendrecht.

Dhr. Aad Klijn werd namens de KNSA door mevr. G.H.M. Lejeune, lid van het Algemeen Bestuur en tevens voorzitter van District 3 van de K.N.S.A., begiftigd met de K.N.S.A. Oorkonde van Verdienste met de bijbehorende bronzen draagspeld. Deze eer viel hem te beurt voor zijn tomeloze inzet binnen De Vrijheid gedurende 50 jaar.

In de afgelopen 50 jaar heeft hij zich op allerlei gebieden zeer verdienstelijk gemaakt om de vereniging te ondersteunen. Zo is hij vele jaren samen met Arie Molenaar jeugdleider geweest van de jeugdafdeling binnen De Vrijheid. Destijds bestond deze uit meisjes en jongens in de leeftijd variërend tussen 14 en 17 jaar. Hieruit voortvloeiend heeft Aad aaneensluitende functies binnen het bestuur van de vereniging tot op de dag van vandaag (Zaterdag 5 januari 2019) bekleed. Hiernaast is Aad een van de drijvende krachten binnen de vereniging ten aanzien van de realisatie nieuwbouw clubgebouw en het onderhoud hiervan. Alles bij elkaar is de vereniging Aad veel dank verschuldigd ten aanzien van zijn inzet in de afgelopen decennia’s .

« | »