HCB Hockeyveld

BARENDRECHT – HCB is verheugd om te melden dat er een 4-jarige samenwerking is aangegaan tussen Hockey Club Barendrecht (HCB) en GoalieGoods. Met deze verbintenis geven ze een vervolg aan de jarenlange en succesvolle samenwerking tussen HCB en Hiemstra Sport.

Als oud lid van HCB vind ik het fantastisch om deze samenwerking aan te gaan” vertelt Pirmin Blaak. “We zullen de leden goed bedienen en wij kijken uit naar een mooie samenwerking”.

We zijn trots dat we de service die de leden van John Hiemstra gewend waren, nu via prominent oud-lid Pirmin kunnen voortzetten en uitbouwen.” aldus Erik Beenen, voorzitter HCB. “Het Experience center dat zich vlakbij onze club bevindt, is gemaakt voor en door hockeyers. Wij denken dat dit voor onze leden een fantastische ervaring zal zijn, waar ze de keuzes die ze maken, direct kunnen uittesten op een waterveld. Dat is uniek, en gaf voor ons de doorslag.

GoalieGoods is opgezet door het keepersbedrijf GoalieWorks dat al 7 jaar actief is op het gebied van keeperstraining en dat ook alle jeugdkeepers van HCB traint. Sinds het begin van 2017 hebben GoalieWorks en GoalieGoods een gezamenlijk Experience center aan de Rijksstraatweg 171 in Ridderkerk. Hier zijn diverse hockeymerken verkrijgbaar en krijgen de HCB leden de mogelijkheid om producten zoals sticks, schoenen en (uiteraard) keeperspullen te bekijken, te passen en te testen op ons speciale Greenfields waterveld. De leden van de hockeyclub krijgen bovendien 10% korting op niet-afgeprijsde artikelen. Ook zullen onder meer de officiële nieuwe HCB trainingspakken daar te krijgen zijn.

« | »