Voetbal

BARENDRECHT – Ook dit jaar organiseert de VV Smitshoek weer een bedrijventoernooi. Op 3 juni kunt u met uw bedrijf meedoen aan dit oergezellige toernooi, wat dit jaar wordt ondersteund door Mideko Shipping bv.

Het toernooi start op 18.30 uur en de organisatie heeft ook dit seizoen weer gezorgd voor een barbecue, muziek en het nodige vertier. Er wordt met 7 tegen 7 gespeeld op een half veld en u kunt kiezen voor de categorie: prestatief of recreatief. Voor € 150,= excl. Btw kunt u met uw bedrijf meedoen en een leuke avond met uw personeelsleden beleven op de mooie accommodatie van de VV Smitshoek.

We streven ernaar zo ongeveer 26 teams te hebben, die minimaal 4 wedstrijden spelen die afhankelijk van het aantal ploegen ongeveer 15 minuten en er wordt 7 tegen 7 gespeeld. Finales vinden zo tegen de klok van 23.30 uur plaats.

Bij deelname ontvangt u 10 etensbonnen en 30 drankbonnen, zodat u uw teamleden een maaltijd en een drankje kan aanbieden. Dus meldt u aan per mail: jurrian.van.neuren [@] vvsmitshoek.nl of d.nootenboom1 [@] chello.nl Wij zien er naar uit om u te ontmoeten op 3 juni!

« | »