Nova (7) uit Barendrecht naar NK, EK en WK BMX

BARENDRECHT – Vanaf juni is het definitief: Nova (7 jaar) uit Barendrecht staat op de nationale ranking op een 3e plaats en heeft zich hiermee geplaatst voor het NK, EK en WK BMX.

Nova zal aan de start verschijnen in de categorie girls 8-. Vanaf juni vorig jaar heeft Nova hard gestreden om dit mooie resultaat neer te zetten en hoopt 5 juli op het NK haar resultaat van vorig jaar (5e plaats ) te evenaren of zelfs te verbeteren. Het EK zal plaatsvinden op 11 juli en het WK zal in de 3e week van juli worden verreden in Zolder/België.

Samenwerking

Een samenwerking tussen Nova en Marlyne in & outdoor is ontstaan doordat Marlyne vele naschoolse sportieve workshops organiseert waar Nova al meerdere keren met heel veel plezier aan heeft deelgenomen. Vandaar dat Nova met trots het logo van Marlyne in- & outdoor op haar nationale shirt zal dragen.

Nova en haar broer Mees zijn beiden lid van het riders team van Creepz, dus ook logo van Creepz streetwear staat uiteraard op het nationale shirt. Kleding voor sportieve kids die zich o.a. bezig houden met steppen, skaten & natuurlijk BMX.

« | »