Sporthal De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland in sporthal De Driesprong een thuiswedstrijd tegen Solar systemen Grasshoppers. Voor Lintex-Binnenland zo’n beetje de laatste mogelijkheid om nog een minieme kans op deelname aan de Final Four te behouden.

Het door blessures geteisterde team van coach Joost van Rangelrooy heeft nog slechts een zeer kleine kans op deelname en zal daarvoor minimaal de resterende duels in 2015 in winst moeten omzetten.

De wedstrijd van zaterdag zal zo goed als zeker wel de rentree van Eline Kasius betekenen, die na ruim een jaar blessureleed het groene licht heeft gekregen om weer op het speelveld te verschijnen. Tegenstander Solar systemen Grasshoppers kent een uitermate goede competitiestart. De ploeg uit Katwijk speelt snel en attractief basketball en won afgelopen weekend knap van landskampioen Lekdetec.nl.

De wedstrijd van aankomende zaterdag begint om 17.45 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd. Hier zijn ook seizoenskaarten te koop.

« | »