BARENDRECHT/ROTTERDAM – Aankomende zaterdagavond ontvangt Lintex-Binnenland/Rotterdam in het Topsportcentrum Rotterdam de huidige koploper van de eredivisie, Lekdetec.nl. Daar waar Lintex-Binnenland/Rotterdam een toch wel wisselend seizoen doormaakt, is Lekdetec.nl al vanaf de start van de competitie de te kloppen ploeg. De formatie uit Bemmel startte het seizoen sterk met het binnenhalen van de Supercup ten koste van Lintex

Binnenland/Rotterdam en wist daarna deze lijn tot de Final Four in december door te trekken. Daar zorgde Lintex-Binnenland/Rotterdam echter voor een verassing door op het juiste moment er wel te staan en Lekdetec.nl de weg naar deze titel te blokkeren. Na de Final Four pakte Lekdetec.nl de draad echter op en wist tot vorige week alle wedstrijden winnend af te sluiten. Afgelopen weekend was het de nummer twee van de ranglijst Loon Lions die Lekdetec.nl op de eerste nederlaag van het kalenderjaar 2015 wist te trakteren.

Voor Lintex-Binnenland/Rotterdam is het zaak om de laatste zes wedstrijden van het reguliere seizoen voldoende punten te pakken om bij de eerste vier ploegen op de ranglijst te eindigen om zo deelname aan de play-offs veilig te stellen. Een winst op Lekdetec.nl zou hieraan zeker een mooie bijdrage kunnen leveren.

Bij Lintex-Binnenland/Rotterdam zal de Amerikaanse Shay Selby haar debuut maken. Selby, afkomstig van één van de grootste en bekendste basketball-universiteiten van Amerika, Duke, arriveerde afgelopen dinsdag in Nederland en toonde op de trainingen aan een absolute aanwinst te zijn voor Lintex-Binnenland/Rotterdam.

De historie heeft geleerd dat wedstrijden tussen Lekdetec.nl en Lintex-Binnenland/Rotterdam altijd garant staan voor leuk en attractief basketball waarbij de beslissing vaak pas in een spannende slotfase valt. Voldoende redenen dan ook om zaterdag om 20.00 uur present te zijn bij de wedstrijd in het Topsportcentrum Rotterdam.

Toegang

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!

« | »