BARENDRECHT/ROTTERDAM – Vanavond (Donderdag 15 januari 2015) om 20.00 uur spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam in het Topsportcentrum Rotterdam de thuiswedstrijd tegen Amazone Utrecht Basketball.

De Utrechtse formatie van coach Jan Poels staat nog altijd puntloos onderaan, maar laat desondanks leuk basketball zien en heeft al heel wat progressie geboekt in het lopende seizoen. Voor Lintex-Binnenland/Rotterdam is het zaak de punten te pakken om zo in het spoor te blijven van CTO Amsterdam en Dozy Den Helder aangezien deze drie ploegen zo goed als zeker zullen strijden om de plekken drie en vier die recht geven op deelname aan de play-offs. De nummers één van de ranglijst, Lekdetec.nl won dinsdagavond al met 79-83 bij De Wit-Grasshoppers en de nummer twee, Loon Lions, was in eigen huis met 73-65 te sterk voor Dozy Den Helder.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/. LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag!!

« | »