BARENDRECHT – Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam om 17.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam tegen De Wit-Grasshoppers. Beide ploegen troffen elkaar tot nu toe driemaal voor de competitie en in alle gevallen was de winst voor Lintex-Binnenland/Rotterdam. De Wit-Grashoppers is echter wel een ploeg om rekening mee te houden, zo moesten onder andere koploper Loon Lions alsook CTO Amsterdam dit seizoen al eens een nederlaag slikken. Daarbij is de Katwijkse formatie uitgeschakeld voor deelname aan de play-offs en kan dus vrijuit spelen. Voor Lintex-Binnenland/Rotterdam is winst nog wel belangrijk in de strijd met het CTO Amsterdam om de derde plek in de eindrangschikking.

Toegangskaarten

Toegangskaarten voor de thuiswedstrijden van Lintex-Binnenland/Rotterdam zijn verkrijgbaar via het Ticket Center op de website van CBV Binnenland of direct via de link: http://www.cbvbinnenland.nl/D1/Tickets/.

LET OP: toegangskaarten zijn ook vanaf een uur voor de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. Voor deze toegangskaarten geldt echter een toeslag.





« | »