Nachtwerkzaamheden aan rotondes Middelweg en Tuindersweg

BARENDRECHT – De komende weken kan er ‘s nachts gewerkt worden aan de rotondes van de Middelweg en Tuindersweg, dit zou enige geluidsoverlast kunnen veroorzaken.

De gemeente heeft een ontheffing verleend voor ‘overige geluidhinder voor het uitvoeren van deze werkzaamheden in de nachtperiode‘.

Middelweg

De nieuw aangelegde rotonde aan de Middelweg moet op 20 september af zijn, de werkzaamheden begonnen 2 maanden geleden op 20 juli. In de nachten van 11,12, 13, 18,19 en 20 september zal er ook in de nacht worden gewerkt om de bypass te verwijderen en de aansluiting op het nieuwe wegdek te maken.

Tuindersweg

De rotonde en het wegdek rondom de rotonde op de Tuindersweg worden vernieuwd. De werkzaamheden worden merendeels uitgevoerd tijdens reguliere werktijden. Maar om de bereikbaarheid van het tankstation te kunnen garanderen moet een gedeelte van de werkzaamheden worden uitgevoerd in de avond tussen 19.00-23.00 uur, in de periode 9 september tot en met 30 september, voor maximaal 7 avonden. Het zal dan vooral gaan om het asfalteren van de oprit en het aansluiten van de wegdelen.

« | »