Win gratis kaarten: Beste FIFA speler van Barendrecht gezocht voor eerste FIFA20 Toernooi in BLOK0180

BARENDRECHT – Vrijdag 27 september zal het eerste FIFA20 Toernooi van Nederland plaatsvinden in BLOK0180. Barendrecht heeft hiermee de primeur, op deze dag komt FIFA20 namelijk voor het eerst uit. De organisatie is in handen het Jeugd- en Jongerenwerk en de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn.

BarendrechtNU mag vijf keer 2 vrijkaarten weggeven voor deelname aan het toernooi. Ben jij 14 jaar of ouder, dan maak jij en je vriend/vriendin kans op 2 gratis kaarten voor het toernooi: tag degene met wie je samen mee wilt doen en maak automatisch kans op de kaarten! (taggen via Instagram of Facebook, met de winnaars wordt via een DM contact opgenomen).

Update 17 sept: De 5 winnaars hebben zojuist een privébericht ontvangen.

Groep 7/8 en middelbare scholieren

Dit e-sports voetbaltoernooi op de Playstation 4 is opgedeeld in 2 delen: van 15:00 tot 18:00 is het voor leerlingen uit groep 7 & 8. Van 19:00 tot 23:00 voor jongeren vanaf de eerste klas middelbare school. De finale van het (avond)toernooi zal via een livesteam te bekijken zijn op de Facebookpagina van BarendrechtNU (afhankelijk v.d. techniek en verbindingen).

Inschrijven

Wil je je direct inschrijven voor het toernooi? De kosten bedragen €2,00 per deelnemer. Voor inschrijvingen en meer informatie kun je terecht op jongerenwerkbarendrecht.nl (groep 7 en 8) of via blok0180.nl (middelbare scholieren)

BLOK0180 is gevestigd aan de Haarspitwei 9 op Campus Lagewei, recht tegenover Calvijn Groene Hart.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »