20 juli - 20 sept: Aanleg van rotonde op de Middelweg, omleidingen voor autoverkeer

BARENDRECHT – De kruising Middelweg-Augustapolder, ontsluiting van de bedrijventerreinen Kilweg-Noord en Augustapolder, wordt van 20 juli t/m 20 september omgebouwd naar een rotonde. Hiervoor wordt de Middelweg tussen de Middeldijk en de Kilweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleidingsroutes worden ter plekke aangegeven.

Tijdens de werkzaamheden blijven het benzinestation Ziedewij en de bedrijventerreinen Kilweg-Noord en Augustapolder bereikbaar vanaf de Kilweg door middel van een éénrichtingsroute. Ook het Rozenpakhuys blijft bereikbaar via een apart aangegeven route. Beide routes worden ter plekke aangegeven.

Fietsverkeer Middelweg

Voor fietsers legt de aannemer een route direct om de werkzaamheden aan de rotonde heen. Hiervoor zijn twee tijdelijke bruggen over de naastgelegen slootjes gelegd.

Afhankelijk van de voortgang en onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kunnen de werkzaamheden langer of korter duren.

Contact

Voor zaken over de uitvoering en de bereikbaarheid kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Jesper Pelles van aannemer Dura Vermeer, via 06 43 39 80 32. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de gemeente via 14 0180.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »