Openstelling onderdoorgang A29: Werkzaamheden van start aan Henry Dunantlaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Sinds maandag 4 juli worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd bij de Henry Dunantlaan. Er zijn de afgelopen week o.a. kabels en leidingen aangelegd. Het verkeer ondervindt hier (nog) geen hinder van. Dat is vanaf 18 juli anders. Dan start aannemer BAM Infra met de aanleg van een rotonde op de kruising van de Boerhaavelaan en de Henry Dunantlaan. Tegelijkertijd worden bushaltes aangelegd.

Zie ook: 18 juli: Aanleg rotonde Boerhaavelaan en Henry Dunantlaan, weg 5 weken volledig afgesloten

De werkzaamheden nemen naar verwachting vijf weken in beslag en tijdens deze periode is er een algehele afsluiting tussen de 1e Barendrechtseweg en de rotonde Bijdorp-Dudokdreef nodig. Omleidingen worden ter plaatse met borden aangegeven.

Onderdoorgang A29

Het openstellen van de bussluis bij de Harmonielaan (onderdoorgang A29) heeft gevolgen voor hoe het verkeer zich door Barendrecht zal gaan bewegen. Dit betekent dat er verschillende ingrepen langs de route nodig zijn. Het gehele project bestaat uit vier fases. De aanleg van de rotonde bij de Boerhaavelaan is fase 1. De fases 2 tot en met 4 worden op dit moment uitgewerkt tot op detailniveau.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »