Gemeentehuis Barendrecht

BARENDRECHT – De bestuursvleugel van het gemeentehuis van Barendrecht moet worden verbouwd om weer te voldoen aan alle veiligheidsnormen, zo stelde het college eerder. Toen recent bleek dat er meer geld nodig was voor de verbouwing is de gemeenteraad akkoord gegaan met het beschikbaar stellen van een half miljoen euro extra (€495.000).

Inmiddels heeft wethouder van Noort (vastgoed) de gemeenteraad geïnformeerd over een gesloten overeenkomst. Een aannemer zal voor een vast, niet nader gespecificeerd bedrag, de verbouwing gaan doen: “de aanneemsom is voor beide partijen taakstellend. De aanneemsom blijft binnen het door u beschikbaar gesteld budget” Financiële details zijn, ondanks de overeenkomst, nog steeds geheim.

Augustus 2016

De werkzaamheden zullen halverwege augustus 2016 van start gaan, de wethouder gaat er vanuit dat de vleugel weer te gebruiken is na het herfstreces (eind oktober). In de tussentijd zal er moeten worden vergaderd op andere locaties.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »